Trollets pyssel

Här kommer jag visa en del av mina alster jag gör samt annat som händer i vårt liv!

Vanliga skönhetsmissar, och vad du kan göra åt det!

 
 
1. Missar du peelingen innan ansiktsmasken?
 
En ansiktsmask är en intensivvårdande behandling som kan uträtta stordåd. Men utan rätt grundarbete gör den inte mycket nytta! På vår huduyta finns ett lager av döda hudceller, smuts, yttre påverkan av det som finns i luften, make up-tester m.m. Detta stoppar maskens godsaker från att penetrera huden.
Därför är det viktigt att först rengöra din hy samt grunda med en peeling som polerar bort "smutslagret".
Jag rekommenderar: Forever Marine Mask efter att ha peelad din hy med antingen Aloe Deep-Cleansing Exfoliator från Sonya Skin Care Collection eller Forever Aloe Scrub.
 
 
2. Tvättar du dig med "vanlig tvål" i ansiktet?

Med tvål blir visserligen huden ren, men uttorkad som en afrikansk flodfåra och det är till nackdel både för fet och torr hy! Gillar du tvål och vattenkänslan använd då en tvål med vårdande egenskaper och hudvänligt PH, t.ex hårdtvålen Avocado Face & Body Soap. Det är viktigt att inte ha den ligga framme så alla använder den, då är det som gjort att bakterierna från någons händer hamnar i ansiktet och orsakar oönskade plitor!
En annan härlig och mild tvål är Aloe Hand & Face Soap, som är tillräckligt mild att använda dagligen, även för dig med känslig hud!
 
I våra hudvårdsserier Sonya Skin Care Collection och Fleur de Jouvence finns speciella rengöringscremer.
 
3. Använder du snuskiga redskap?
 
Lägger du mer tid på att täcka över blemmor än att rengöra dina makeup-penslar? Det är lätt att det blir så, men det är en galen prioritering...... Dina penslar, svampar och applikatorer utvecklas lätt till bakteriehärdar och orsakar finnar! Se till att rengöra dem minst en gång i veckan med förslagsvis ovan nämnda Aloe Hand &Face Soap. 
Torka dina makeup- penslar liggande! Svamparna kokar du så blir de desinficerade.
 
4.  Använder du din parfym som prydnad?
 
Det är snyggt med parfymflaskor, men vill du att parfymen ska dofta som när den var ny så ska den skyddas mot solljus, temperaturväxlingar och fukt! I sin orginalförpackning i t.ex en garderob håller den sig läääänge!
 
5. Använder du Shampo och balsam i hela håret?
 
Fett och smuts samlas i hårbotten så det är där du ska koncentrera schamponeringen! 
Vad gäller balsam så sådär det återfuktande och närande, den appliceras på torra toppar och längderna!
Jag rekommenderar Aloe Jojoba Shampo och Conditioning Rinse som båda är mjukgörande och hårvårdande samt väldigt dryga!
6. Tror du inte att storleken spelar någon roll?
 
Med riktiga makeup-penslar går appliceringen lättare, resultatet blir snyggare och hållbarheten bättre! De som brukar följa med är ofta för små och av sämre kvalitet. 
Sonya Flawless har ett mångsidigt borstset med mycket bra kvalitet!
 
 
 
7. Vistas du i solen utan solskydd?

De flesta vill undvika rynkor och börjar tidigt köpa anti-age produkter. Effektivare än alla antirynkcremer är att dagligen använda solkräm! Eftersom solens skadliga strålar påskyndar uppkomsten av rynkor och pigmentfläckar så är det lättare att skydda sig mot ålderstecken än att försöka behandla redan befintliga.
Använd gärna Aloe Sunscreen som innehåller både aloe vera och vitamin E. SPF 30. Skyddar mot både UVA och UVB, vattenresistent. Den finns även som spray. 
 
8. Byter du örngott för sällan?

Dina stylingprodukterr som du har i håret fastnar på kudden, och förs sedan över till ditt ansikte. Eftersom hårprodukter för det mesta är portilltäppande så orsakar de finnar i vårt ansikte!
Rådet är att byta örngott ofta......och glöm inte handduken, i den fuktiga miljön frodas bakterierna!
 
9.  Snålar du med ögoncreme?

Det kan vara frestande att försöka hejda torrhetsrynkor och kråksparkar med närmaste creme avsedd för händer, kropp eller fötter....... Din ögonhud kommer hata dig och svara med mörka ringar, påsiga svullnader eller milier (vita prickar på huden orsakade av feta cremer). Det enda rätta för din tunna och känsliga hud runt ögonen är en ögoncreme!
Jag rekommenderar antingen Forever Alluring Eyes som vårdar, lugnar och ökar hudens smidighet eller
Aloe Veta Gel som är ren fukt......precis det den känsliga huden runt ögonen gillar!
 10. Det syns på utsidan när insidan mår bra!

Allt vi stoppar i oss påverkar hur vårt yttre ser ut! För att hålla utsidan fin är ett bra tips att börja tänka på vad du servar ditt inre med......
Se till att dricka vatten, välj gärna ekologiska produkter samt ha gärna en dag i veckan då du kan synda med t.ex något onyttigt.....för idag vet ju de flesta att sötsaker är inte att rekommendera i tid och otid!
Själv mår jag bra av min Aloe Vera hutt varje morgon, och flera med mig! 
Finns i tre olika smaker!
 
hör av dig vid intresse eller besök min hemsida www.myaloevera.se/petrasforevershop/ 
 
 Trevlig Helg
Petra/Trollet
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: