Trollets pyssel

Här kommer jag visa en del av mina alster jag gör samt annat som händer i vårt liv!

Branäs 08

Varje år åker vi till Branäs och åker skidor. Ikväll blev det en LO om Dennis och vår resa i mars.Usch vad suddigt kortet blev....men så är det. Det jag vill visa är texten BRANÄS. Jag har tagit chipboardbokstäver från olika alfabet och målat med vit akrylfärg, sen nån pärlemorgloss ovanpå. 08 har jag skrivit med stickles-frosted lace.Kolla in journalingpappret! Är från ett block jag inhandlat hos Pyssel Passion. Det finns massa olika sidor i blocket och jag tycker det är super duper att ha just till journaling!Här ser ni vad jag har dille på just nu.......sätta band eller snören runt brads.....
Tack för ikväll & Natti Natti

Kort till pensionär

Halloj!
Är det någon mer som tycker det är svårt att göra kort till män? Speciellt lite äldre.......men nu har jag gjort ett kort till vår kollega Janne som går i pension.
Hans stora intresse är tåg, och han har åkt det mesta i tågväg.....därav kortets utformning,,,,Texten som står är "NU TUFFAR JANNE VIDARE MOT..." och inuti kortet står det naturligtvis - pensionen.Pyssel Passions söta stämpel pojken som sitter har här fått bli gammal med grått hår och skäggstubb......
Han är upphöjd med 3-D kuddar.
Jag har målat med distress ink förutom skäggstubben som är duttade med penna.

Ha det så bra alla - Kram kram

Fredagskväll

I går kväll var jag inte alls sugen på att åka in på Augustifesten i stan - så jag lät helt enkelt bli...... Tog en ridtur på 1½ timme istället, det var mycket mysigare!!!! Jag red på Harpa och Pippi red på Goldie.....vi red först genom skogen och kom sedan ut i en stor kohage som ligger ner mot vattnet. Kolla vad fint det var!

Visst var det bättre än karnevalsmarknad!!!!!!!
Men om en stund ska vi faktiskt ta båten in till stan och gå en sväng.....alltid finns det väl nå´t man kan lägga pengarna på hi hi hi!
Kram Petra