Trollets pyssel

Här kommer jag visa en del av mina alster jag gör samt annat som händer i vårt liv!

Dax för mässa....snart!

Oj, oj, oj, det blev inget pysslande ikväll. Håller nämligen på och packar inför helgens stora mässa i Göteborg "Nordiska stämpel och scrapmässan". Jag ska stå där i Bumblebees monter eftersom jag är med i deras designteam och det ska bli så himla kul och spännande men samtidigt lite pirrigt.....
Jobbar till 12 i morgon och sedan hämtar jag upp Paula och så drar vi mot Göteborg och hem till Linda & Filip.
På söndag när jag kommer hem misstänker jag att bilen är full med nyhandlade saker - det kan ju vara dyrt att hålla till på en sådan mässa.....hmmm.
Nu hoppas jag att ni alla får en kanonbra helg så kommer det lite mässbilder på bloggen på söndag.
Kram och scrappa på //Petra

Ta vara på dagen!

Här i Norrköping (och i övriga Sverige) har det ju snöat massor och i dag har solen skinit dessutom! Efter jobbet tog jag barnen till en grillplats i närheten där det finns en liten backe där man kan åka snowracer samt en massa träd att klättra i. Medan barnen åkte nerför backen satt jag på en bänk och drack kaffe med en underbar utsikt över Bråviken.

image5

Jag hade en engångsgrill med mig och korv, korvbröd & varm o´boy.
Efter grillningen fick barnen leka med elden och det tyckte de var jättekul!

image6

Mitt MÅ BRA TIPS idag är........ fånga dessa ljusglimtar i tillvaron! Stressa inte hem och städa, tvätta, laga mat om det är härligt väder utan ut och njut..... det ger en massa ny energi som man kan använda när barnen lagt sig. Då kan man ju alltid sätta sig i pysselhörnan en stund hi hi hi.
Jag lovar, disken, tvätten och dammråttorna finns kvar men det kan man ju ta en annan dag!

Kram Petra

Erik 1 år

Idag fick jag en beställning av en kollega, hennes barnbarn fyller ett år!
Det blev ett kort i ljusblå färger och med TILDAS underbara klippark  (man behöver ju inte använda stämplar jämt). Bokstäverna är utstansade med min Cuttlebug och ditsatta med Xyron.

image4

Tagen med siffran 1 samt snigeln är upphöjda med 3-D kuddar.
Nu ska jag bläddra i en ny bok som kom med posten. "Nya scrapieer" Minialbum och dekorering, sen får vi se om det blir någon inspiration. Det lär i så fall synas här på bloggen hi hi hi.

//Petra