Trollets pyssel

Här kommer jag visa en del av mina alster jag gör samt annat som händer i vårt liv!

Tack....

...till alla som stöttar mig nu när livet känns jäkligt tufft!!!!!! Är glad att ha förstående kollegor på mitt jobb, vänner som ringer och hör av sig för att kolla hur jag mår samt de härliga personerna som ingår i Pippi-ensemblen som ger en massa positiv energi!!!!!! Att stå ensam kvar är aldrig lätt.....mycket praktiskt som ska ordnas med och fixas, men nu känner jag att energin börjar komma...sakta men säkert! Nu gäller det att ta en dag i taget, göra det som är tvunget i stunden, ta mina stunder när kroppen behöver vila och se riden an.....det blir ju bättre, jag vet ju det men vissa stunder känns det jäkligt surt! Nog med gnäll.......nu ser vi fram emot en härlig helg där det ska fixas lite här hemma, ligger efter med typ allt! Kram Petra/Trollet

Betonggjuten handduk

Nu har jag provat att gjuta en kruka av en handduk. Så nöjd med resultatet......så det kommer bli fler! Lite trixigt var det att få in betongen ordentligt i tyget, men helt klart ett pyssel värt mödan. Ska köpa en blomma att sätta i krukan sen, eller varför inte ett stort blockljus?
Ha en go tisdag! Kram Petra/Trollet

Upp och ner......

är livet allt som oftast..... Har varit bara uppåt under våra semesterveckor, då har vi tagit dagen som den kommit och bara njutit och chillat men även fått en massa gjort. Söndagen innan jobbet skulle igång igen dog min biologiska mamma och som ni förstår så blev det en resa ner igen....extra jobbigt med tanke på att min bror dog i januari! Nu håller jag på att fixa med den andra begravningen för i år, och massa andra saker som den enda efterlevande! Faaaan vad kroppen skriker att den inte orkar ibland........ Vill inte vara med om detta men bara att bita ihop och köra på........ Måste då säga att det är tur att det finns energipåfyllning om dagarna!!!!! En sådan är Pippiteatern jag är med i (tillsammans med dottern) och ikväll hoppade jag in och spelade rollen som Sjörövarmadam, riktigt kul! I vanliga fall är jag pirat i andra akten och "skurtant/hemmafru" i första akten. Innan föreställningen drog igång så var jag tveksam om jag skulle fixa det, men så fort vi dansade in till Pippisången så flödade energin i hela Knäppingsborg! Wow, vilken feelgoodkänsla!!!!! Se till att hitta era positiva och energigivande tillfällen i vardagen, de behövs!!!!!
Kram Petra/trollet/Sjörövarmadam