Trollets pyssel

Här kommer jag visa en del av mina alster jag gör samt annat som händer i vårt liv!

Lördagmorgon

Vaknade sent i morse (8.00) och efter kaffet cyklade jag bort till Pim-Pim. Måste säga att man blir väldigt glad när man svänger in framför stallet och möts av ett gnägg och ett litet hästhuvud som sticker ut!

image115

Igår kväll for familjen till Henrik & Petra för att titta på deras lilla Emil 10 dagar gammal! Gissa om han var JÄTTESÖT.......... Jag blev helt kär i honom och det blev även Dennis.

image116

Melina vågade inte hålla honom, hon var rädd att göra honom illa. Vi andra vågade i alla fall och Emil fick pussar och kramar, klappar och snuffande på huvudet.

image117

Visst är det sött.....två kusiner Karlstrand - den ena 10 dagar den andra snart 10 år - jag blir helt tårögd över den bilden.......... Dennis tyckte jättemycket om att snuffa på Emil - helt stolt över sin nya kusin!
Vill passa på att gratulera de stolta föräldrarna Henrik & Petra till en jättefin son!!!!!
Faster kommer att besöka Emil ofta för att bebisgosa. Ni vet väl att jag gärna tar honom om ni vill göra nå´t ifred....hi hi hi hi hi passar mig utmärkt att ta hand om bebis en stund så slipper man skaffa en egen!!!!!
Kramar till alla - Petra

Blommor, blommor blommor.........

Satt ute på altanen och drack kaffe på eftermiddagen och funderade på vilket jag skulle göra först........ Hänga tvätt, sortera in barnens tvätt i deras garderober, tvätta P-98 lagets matchtröjor, plocka undan i vardagsrummet, dammsuga.......usch listan blev  FÖÖÖRRR LÅÅÅNGG!!!!
Vet ni vad jag gjorde????
Jag tog kameran och fotade alla underbara blommor som just nu gläder mig i min trädgård. Kan ju bli nå´t att scrappa i vinter......

image107

Tycker gräslöksknopparna (och även blommorna) är jättefina, längtar till midsommarlunchen - MUMS!Visst är de fina mina allumbollar (eller vad de heter)? När vi köpte sommarstugan där vi byggde vårt hus fanns det två sådana blommor, men nu har jag massor för de har spridit sig!Aklejor finns i alla möjliga färger hos mig........underbara!!!!

image114

Här är min lykta som jag brukar tända när jag saknar min pappa som mest...känns bra att ha en plats i trädgården när man inte har tid/lust att fara iväg till kyrkogården.

Nu har jag fått energi av alla blommor så nu finns det ingen återvändo....... fram med snabeldraken!
Till er andra vill jag säga....samla energi när den är på väg att ta slut, energikällorna finns där du minst anar det!
Kram Petra

Välkommen Emil!

Tjoho!!!!!! Jag har blivit Faster och i morgon ska vi åka och titta på lilla underverket!

image103

Det blev en annorlunda vikning på detta kort, man öppnar det i mitten. Nallen från PP har jag målat med distresser och dagen till ära har han fått en rosett om halsen.

image104

Själva "låsanordningen" fick jag till med hjälp av brads och smalt sidenband.Inuti kortet har jag ett jättesött Beatrix Potter papper som jag stämplat och embossat en liten bebis-texten på.
På höger sida har jag skrivit en liten hälsning till nya familjen.
Prova gärna att vika korten i tre delar, det är roligt med nå´t nytt tycker jag.
Kram Petra