Trollets pyssel

Här kommer jag visa en del av mina alster jag gör samt annat som händer i vårt liv!

Ny LO

Häromdagen var mammsen inne på Pyssel Passion och då fick jag ett jättefint papper av henne! Eftersom det var fjärilar på det så visste jag direkt vad jag skulle ha det till........
Vår Melina har nämligen slutat på sin 5-årsavdelning Fjärilen, och på deras sommaravslutning tog jag kort som jag nu scrappat till hennes lilla album (8X8).Jag klippte ut ett hörn av pappret och fick då med två fjärilar och hjärtformen. I hjärtformen har jag använt linjerna till min journaling.Här syns den utklippta fjärilen....snyggt med glittret tycker jag och säkert lilla dottern oxå!!!
Kanterna har jag chalkat med Chestnut Roan.Bokstäverna jag stämplat är från Nalle Puh stämplarna EK Sucess. Även fjärilsstämpeln ingår i det setet. Runt bradsen (glittriga såklart) sitter det floss.

Grattis till sonen

Kompisen behövde ett Grattis till sonen kort....och nu i morse gjorde jag det.
Jag valde grönt som färg, jag som annars är helt insnöad på ljusblått när det gäller pojkbebisar!Stämplarna är från Pyssel Passion och målade med distresser. Nallens nos har jag glossat och det har inte torkat riktigt på kortet!Visst är kapsylen söt? Kommer från Panduro......Blommorna har jag satt lager på lager och runt bradsen på den stora blomman har jag knutit floss.

Hej & Hå - Pyssla På
Kram Petra

Värmlandsdagar

Kom hem från Värmland igår där vi varit några dagar. En dag for vi till hembygdsgården med barnen och tittade på alla gamla hus och föremål......det blir till att scrappa sen!
Nu är det i alla fall skönt att vara hemma igen!
Igår kväll plockade jag "bara" 2,5 liter sniglar - BLÄÄÄÄÄÄ!
Kram Petra